CMAS*** apparatdykkerkurs

Dette kurset er den høyeste utdannelsen innen sportsdykking. Utdanningen fokuserer på dykkeledelse, avanserte dykkemetoder og kvalifiserer for dykking ned til 40 meter. Kurset bygger videre på det du har lært på tidligere apparatdykkerkurs. .

Hva? Videregående kurs i dykking (CMAS *** apparatdykkerkurs)
Når? Torsdag 5. september til søndag 8. september
Hvor? Egersund Undervannsklubb

Instruktør Terje Hafsø avholder videregående kurs i Egersund i august. Kursstart er torsdag kveld 5. september, siste kursdag er søndag 8. september.

For å begynne på dette kurset kreves det lang erfaring som sportsdykker. Du må være minimum 16 år og ha minimum 40 dykk etter bestått CMAS** sertifikat. Du kan også begynne på dette kurset dersom du har et dykkersertifikat fra et annet utdanningssystem, for eksempel PADI Rescue Diver.

Skjema for legeundersøkelse og tilgang til e-læring får du ved å sende en mail til thafso@nullgmail.com.

Kursavgift er på kr 6 000,-
Eleven må ha eget dykkerutstyr. Ta kontakt med instruktør for utstyrskrav.

Det vil bli mulighet for å ta Nitrox kurs samme helgen. Teorien delen gjøres på e-læring og etterpå gjennomfører vi et nitrox dykk, info og tilgang til e-læringen fås ved å sende mail til thafso@nullgmail.com. Klubbpris for Nitrox kurset er kr 1200,-

Terje Hafsø
Epost: thafso@nullgmail.com
Mobil: 909 34 013