Nytt klubbhus-prosjekt

Årsmøtet onsdag 24. februar vedtok å bli med på prosjektet om nytt klubbhus i samarbeid med Egersund Seilforening, Egersund Padleklubb og Dalane Sykkelklubb. Dette skal også behandles av årsmøtene i de andre klubbene i ukene som kommer.

Det nye klubbhuset blir et felles klubbhus ved Seilforeningens anlegg i Kattavige. Hver klubb får sine egne rom og lager, samt felles garderobeanlegg, kjøkken og møtelokaler. Et samarbeid som dette gir klubbene mulighet til å bygge klubbhus med gode fasiliteter til en lavere kostnad enn om klubbene skulle bygge hver for seg, og gir godt grunnlag for andre samarbeid mellom klubbene.

Årsmøtet gav styret fullmakt til å ta opp lån i bank med en ramme på 1 500 000,- for finansiering av prosjektet. Styret holder medlemmene oppdatert om status underveis.

Vi gleder oss!